ホーム  > しらゆりインターナショナル・プリスクール  > About PRESCHOOL  > What is Preschool?~プリスクールとは~

What is Preschool?~プリスクールとは~

about preschool

What is Preschool

″Pre“ in the sense that something is ”previous“. We refer to the style of preschool in the United States(1 to 6 years of age). Generally, preschool school is designed to prepare children for kindergarten and the early stages of their industry life.

Pre”とは英語で、“~以前の”という意味で、Preschoolとは欧米で幼稚園(6歳の1年間)以前の準備スクールのことを指します。日本では一般的に就学前のスクールのことをプリスクールと呼んでいます。

What is defference Preschool and English Language School~英会話スクールとの違い~

English School’s goal is to learn English as a language, but also learn a great deal other than language while studying in an English pre-school. Without having to set up as a "study" to English, students will be able to learn English naturally with the English environment.

英会話教室は基本的に語学としての英語を学ぶことが目的ですが、プリスクールでは英語で生活しながら語学以外のこともたくさん学ぶことができます。
英語を“勉強”として構えることなく、英語環境の中で自然に英語を身に付けることができます。

Why English Phonics is important~Phonicsの習得がどうして大切か~

Using phonics in our teaching method shows the relationship between English spelling and pronunciation. We teach children the relationship of the letters of their ABC’s and the individual pronunciation. Our goal is to teach the basics of phonics until preschool graduation.

Phonicsとは、英語の綴りと発音との関係を教える方法です。
普段私たちが口にしているABC~はアルファベットの名前です。
アルファベットは一つ一つに発音する音があります。一つ一つの音を組み合わせて英語が読めるようになります。Preschool卒園までに基本のPhonicsを習得することを目標とします。